tiistai 22. huhtikuuta 2014

Pottailua

Pottailua, täällä vietetään PALJON aikaa
Aloitimme pissailun lavuaarin päällä Sinin ollessa noin puolivuotias. Alkuun "harrastus" lähti vitsistä, ja sitten kun vitsi toimikin hyvin päädyttiin kököttelemään lavuaarilla monta kertaa päivässä.

Siirryimme lavuaarin päältä potalle äitini "painostuksesta" Sinin ollessa n. 8 kk. Alkuun pidin pottaa jotenkin lavuaaria hankalampana, mutta pian huomasin kirjojen ym. pottailuhomman olevan paljon lavuaarin päällä kököttelyä helpompaa.

Melkein 3 kuukauden VVV kokemuksen jälkeen en voi vieläkään kehua omaa vauvanlukutaitoani, vaan potalla käydään "kellon mukaan" tai silloin kun se sattuu rytmiin sopimaan ja mieleen tulemaan.

Se miksi päätin tämän postauksen kirjoittaa lähti oikeastaan eilisestä ärsytyksestäni koko hommaan. Sunnuntaina ja eilen Sini aloitti kakkaamisen aina kesken syömisen. Tämähän tietysti tarkoitti sitä, että sain purkaa kaikki ruokailuviritelmät ja rynnätä potalle. No ainahan me oltiin myöhässä ja koko homma oli turhaa. Paitsi että saatiin syöminen kätevästi keskeytettyä ja kaikki paikat täyteen ruokaa :/.

Tänään sitten saatiin taas intoa hommaan. Aamu alkoi onnistuneella pottailulla ja iltapäivällä pottailu oli onnistunut päivän osalta jo niin mallikkaasti, että illaksi Sini sai vaipan sijaan jalkaansa PIKKUHOUSUT, Jei! Nekin pysyivät kuivana koko illan (siis sen reilun tunnin kun maltoin niitä pitää). Lisää näitä onnistumisia ja taas jaksaa kököttää potalla. Hyvä me!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti